Nya tider - På riktigt

Hoho om jag får säga det själv.

Idag förändrades mitt liv, föralltid tror jag! Kl 17.45 ringde det nämligen i min mobil, och se där: Jag har fått jobb, i Stockholm, på lagret på Dustin! Skitglad verkligen. Sen kom problemen; bo? VAR?! Ringde mormor, och ja, jag får hyra hennes lägenhet i några månader, eller, tills jag hittar eget. Men allt blev inte som jag tänkt ändå. Någonstans slår det fel. Tyvärr, jag hatar att det är så. Men men, nu jävlar ska jag hitta lägenhet, och Matilda, ska flytta med! Kommer ju dö utan henne!

Ett litet "btw". Jag var med i Avestatidningens bilaga "100% Avesta" idag. FRÅN I LÖRDAGS PÅ FLYING! Ser full som fan ut, vilket jag verkligen inte var. Jävla terrorister!!

Kommer faktiskt längta hem oerhört mkt. Efter alla, mamma o pappa, som har vart så snälla och gjort massa saker för mig och ställt upp. Älskar er obeskrivligt. Usch, vill inte tänka på det. Kommer sakna katten med. Och, Matilda, hur fan ska det gå utan henne? Hon ska flytta med, så är det!!!

Redan imorrn åker jag till Sthlm, för att skriva på kontrakt och sådär. Kanske får börja redan på fredag (!). Shit, kalla fötter? Spännande? Läskigt? Jag vet inte. Allt jag vet är att det är nytt. Och jag behöver nytt.

Gonatt sötnosar.

Bjibb?

Tjooo

Skriver inte så ofta nu för tiden, har inte orkat..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva heller om jag ska vara ärlig. När jag gick till och från Matilda igår ikväll/natt så tänkte jag mkt. Kollade upp på stjärnorna, lyssnade på Scar Symmetry, och såklart tänkte på Robin. Frågade migsjälv, vart fan är han? Och the big question; VARFÖR?

It's strange how people change
And where do they go when they die?
Is life for real or is it a lie?


Jag och mamma pratade lite när vi var ute och gick här om dagen, vi var vid Grytnäs kyrkogård när hon sa: "Det är underligt hur livet går vidare när någon inte finns mer".

Jag har inte märkt nåt om att gå vidare, jag står mest still.

Long time, no see

Tjopido.

Borde egentligen fixa lite med min bloggs outfit, men orkar inte nu. Tilde gav mig några knep idag, så får komma ihåg dom tills jag orkar fixa! Saknar min Tilde.

Mår bra, mätt (för ovanlighetens skull, menar jag) nyss ätit två hamburgare med päronen, var smaskens. Alltså, jag ÄLSKAR att laga mat. Är så himla kul. Igår, för att ta ett exempel, gjorde jag eget potatismos med palsternacka i, stekte köttbullar och gjorde egen brunsås, hade lite lingonsylt. Blev verkligen svingott. Och idag åt jag köttbullarna med moset till frukost, haha, sen så när jag skulle göra lunch tog jag alla grönsaker jag hittade i kylen, dvs; Morötter, vitkål, färska champinjoner, paprika, sugarsnaps och vitlök. Fräste allt i stekpannan, hade i salladskrydda och sweet chilisås, lät det fräsas lite och avslutade med att smula över fetaost. MUMS! Var inte helt fel.

Men nog om mitt matprat.

Jag skaffade mig en jobbintervju idag! På Dustin-lagret. Wihoo. Ska dit på måndag, får hoppas att det går bra! Vill verkligen flytta nu. Vore bra med en lägenhet också. Vissel.
Så nu ska jag ringa Follan, om hennes kontakt. Hoppas...

Puss

RSS 2.0