Blondie!

Gick inte att vända bilden. men här är jag, Blond!!!

MEN HEJ

Ja, det var ju ett tag sen. Vilken bloggpaus man har tagit. Såg att sista inlägget var från den 27 november, alltså dagen jag fick reda på att jag skulle börja jobba på Dustin. Ska vi göra en liten "follow-up" angående det nu då?

Jo, Allt har gått bra, mycket bra. Bor kvar i lägenheten (tack mormor o Johan), har överlevt en massiv slakt på Manpower-befolkningen på jobbet (var ca 80 manpower, nu är vi kanske 15 kvar som blivit Dustin). Rätta mig om jag har fel på antalet, men många var vi iaf. Så jag jobbar och står i, och trivs faktiskt bara bättre från dag till dag. Blir väl så när man blir rutinerad och känner alla osv.

Annars då? Vad gör jag? Jaadu, jag festar, shoppar och gör lite som jag känner för. Helgerna går ju så fort, så man hinner inte med så mycket. Att diska, städa, tvätta och handla mat brukar också ingå i helgen. Mindre kul. En ren pina.

Nästa helg ska jag till Avesta, är ju studenten där då. Så då är jag ledig halvdag på torsdag å ledig helt på fredag. Skööönt. Men den här helgen då? Har kännt av ensamheten för första gången sedan jag flyttade tror jag. Okej att jag bor ensam å så. Men trivs ju med det. Men just det här att jag har ingen. Ingen person som är min person, som jag alltid kan ringa och man alltid kan träffa. När som helst liksom. Som jag hade Matilda i Avesta (eller har, men hon är 16 mil bort). Och det är så många som man alltid skulle vilja träffa, som olyckligtvis har spritt ut sig i hela Sverige, och Molle, han är i Barcelona. Fredrik ska förhoppningsvis komma i slutet av Juni. A big WOHO! Längtar. Jag ska väl förmodligen åka ner till Molle i Juli också, och säga hej en sväng ;)

Men men, nog om min ensamhet. För er som inte sett mig på ett tag, jag är blond, och kommer väl kanske vara det ett tag, åtminstone tills jag blir rastlös och färgar det rött eller nåt ;)

Ha det gött, och ska försöka uppdatera bloggen så ofta jag kan!

RSS 2.0